rECEPCIJA

Z2 RECEPTION DESK

Zahvaljujući pažljivom dizajnu vertikalnih i horizontalnih elemenata, Z2 recepcija se prilagođava prostorima, kao i operativnim i prijemnim zahtjevima. Visoko-impresivan estetski efekat može se postići uparivanjem različitih završnih obrada, kao što su dvobojna kompozicija, sa lakiranim, melaminskim ili kožnim modulima, koji ističu dizajn i strukturu recepcije kao cjeline. LED osvjetljenje upotpunjuje Z2 recepciju, ističući oblike i eleganciju. Kablovi i utikači su skriveni praktičnim kanalima koji garantuju urednost i čistoću.

Zahvaljujući pažljivom dizajnu vertikalnih i horizontalnih elemenata, Z2 recepcija se prilagođava prostorima, kao i operativnim i prijemnim zahtjevima.

Visoko-impresivan estetski efekat može se postići uparivanjem različitih završnih obrada, kao što su dvobojna kompozicija, sa lakiranim, melaminskim ili kožnim modulima, koji ističu dizajn i strukturu recepcije kao cjeline.

LED osvjetljenje upotpunjuje Z2 recepciju, ističući oblike i eleganciju. Kablovi i utikači su skriveni praktičnim kanalima koji garantuju urednost i čistoću.