amfiteatarski namještaj

X4

X4 je dostupan u novoj verziji s metalnim i drvenim nogama, ozbiljnoj i dinamičnoj kombinaciji koja se ističe sa završnim obradama. Klizni vrhovi, opremljeni kabelskim sistemom, očuvaju oblik i garantiraju praktičnost, besprijekorno integrirani za estetski rezultat. Jednostavnost upotrebe osigurana je pomoću kugličnih vodilica i magnetskog zaključavanja. Upotrebljivost radne površine optimizirana je u pojedinačnim verzijama X4 zahvaljujući dodacima poput kabelske ladice, za uredno upravljanje svim kablovima.

Praktičnost i vječni dizajn ove kolekcije kulminiraju u promjenjivoj strukturi dostupnoj u verzijama za pojedinačna i zajednička radna mjesta. X4 je dostupan u novoj verziji s metalnim i drvenim nogama, ozbiljnoj i dinamičnoj kombinaciji koja se ističe sa završnim obradama.

Klizni vrhovi, opremljeni kabelskim sistemom, očuvaju oblik i garantiraju praktičnost, besprijekorno integrirani za estetski rezultat. Jednostavnost upotrebe osigurana je pomoću kugličnih vodilica i magnetskog zaključavanja.

Upotrebljivost radne površine optimizirana je u pojedinačnim verzijama X4 zahvaljujući dodacima poput kabelske ladice, za uredno upravljanje svim kablovima.